Ontmoeten

Ik ben R. Om samen te zijn

Zoek je een multifunctionele en centraal gelegen ontmoetingsplek om af te spreken met je klanten of vrienden? We zijn ‘R voor je feest, vergadering, congres of groepsbijeenkomst. Verbinden en ontmoeten zit in ons horeca-DNA.

Arrangementen op maat

Let’s meet & connect. Voor wie met meer mensen wil samenkomen, hebben we verschillende ontmoetingsmogelijkheden. Ik ben R. voor alle momenten wanneer jij vrienden, familie en collega’s wilt ontmoeten.

Vertel ons wat er op jouw wensenlijst staat. Wij zorgen voor een feestelijk arrangement op maat. Informeer naar de mogelijkheden.

Bruiloft. Ik ben R.
Voor de dag van je leven

Wil je een onvergetelijke trouwdag?

Wij denken met je mee. Van de ceremonie tot de receptie of borrel, het diner, hét feest, de hotelovernachting voor jezelf of al je gasten… en zelfs tot en met het ontbijt de volgende dag.

Feest. Ik ben R.
voor je feest met familie en vrienden

Heb je iets te vieren? Is daarbij een grote groep gasten van de partij?

Wij denken graag met je mee over de invulling. Bij ons is van alles mogelijk. Vertel ons welke hapjes en drankjes niet mogen ontbreken. We maken er een feest van!

Condoleance. Ik ben R.
Voor je afscheid

Afscheid nemen van een dierbare dat doe je met aandacht en op basis van de wensen van de nabestaanden. Bij ons nemen we samen met jou je wensen door. Je kunt terecht in een van onze ruimtes, in een informele(re) setting.

Of je nu kiest voor traditioneel met koffie en een plak cake of liever proostend met bubbels of wijn.

Neem contact op voor het doorspreken van de mogelijkheden. We maken er een memorabel afscheid van.

Jubileum. Ik ben R.
Voor jouw ideale feestje

Hoe ziet jouw ideale feestje eruit? Trek je jouw dansschoenen aan, gaan de voetjes van de vloer of wil je juist gezellig kletsen met op de achtergrond de muziek van jouw favoriete band? Alles is mogelijk.

Neem contact op voor een aanbod op maat.

Ik ben R.
Voor al die andere momenten

Natuurlijk ben ik R. ook voor al die andere momenten wanneer jij vrienden, familie en collega’s wilt ontmoeten.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.